Få et uforpligtende tilbud:

86 33 10 00

CNS Drejning​ i markedets bedste kvalitet

I den brede omegn af Aarhus, Horsens og Grenå har CS Maskinteknik i mere end 20 år leveret CNC drejede komponenter i den højeste kvalitet. CS Maskinteknik fungerer som samarbejdspartner for en lang række lokale virksomheder, herunder især elektronikvirksomheder. Som samarbejdspartner tilbyder vi igennem erfaring og dialog både fremstilling, design og udvikling af emner der kræver CNC drejning.

Stor erfaring og høj kvalitet inden for CNC drejning

I CS Maskinteknik er vi fem ansatte med over 20 års erfaring. Med specialisering inden for hvert vores emne, kan vi udføre alle typer af opgaver der kræver CNC drejning. Med præcision udfører vi alle typer komponenter til specialmaskiner, kabinetter til elektroniske produkter og lignende.

Vores CNC maskiner er af markedets bedste kvalitet, lige såvel som de komponenter vi leverer er det. Grundet vores gode maskiner og lange erfaring kan vi udføre CNC drejning i stort set alle materialer og give komponenterne en unik overfladebehandling, hvorefter de er klar til montering og brug.

I løbet af enhver samarbejdsperiode med CS Maskinteknik sørger vi for, at vores kunder altid har den samme kontaktperson tilknyttet de enkelte projekter. Derigennem kan vores kunder altid blive hørt og rådgivet optimalt i forhold til deres ønsker og idéer.​

Dialog og rådgivning i Aarhus, Horsens og Grenå

Med mere end 20 års erfaring, stor specialviden og markedets bedste maskiner, kan CS Maskinteknik udføre alle typer af opgaver inden for CNC drejning. Igennem dialog og rådgivning finder vi i fællesskab den bedste løsning med vores kunder, især hvis vi kan udtænke nogle bedre og mere prisvenlige alternativer.

Kontakt os for at høre mere om hvad vi kan tilbyde dig på tlf.: 86331000.

​​

​CS Maskinteknik

Rugvænget 15

8500 Grenå

CVR: 41747390