Få et uforpligtende tilbud:

86 33 10 00

CNC fræsning i omegnen af Aarhus, Horsens og Grenå

CS Maskinteknik er områdets mest erfarne virksomhed hvad angår fremstilling, design og udvikling af komponenter og produkter der kræver professionel CNC fræsning. Med fem medarbejdere i firmaet og over 20 års erfaring kan CS Maskinteknik fremstille alle emner, hvad enten det drejer som en prototype- eller seriefremstilling.

Specialiserede og erfarne medarbejdere

​Hver enkelt af vores medarbejdere har specialiseret sig i forskellige emner, hvorfor CS Maskinteknik dækker hele spektret i forhold til CNC fræsning. Vi udfører blandt andet CNC fræsning af komponenter til specialmaskiner, avancerede kabinetter i aluminium til elektroniske virksomheder og mekaniske dele til vejeceller.

I CS Maskinteknik har vi en stor interesse i de nyeste teknologiske udviklinger inden for vores branche. Derfor investerer vi løbende i nye maskiner og arbejdsmetoder, så vi altid kan tilbyde vores kunder i Aarhus, Horsens og Grenå CNC fræsning i højeste kvalitet.​

Kvalitet i CNC fræsning gennem ansvar og dialog

​I CS Maskinteknik gør vi det til en dyd at overholde enhver indgået aftale, samt aldrig at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor garanterer vi altid vores kunder, at de på den aftalte dato får leveret CNC fræsede komponenter i markedets bedste kvalitet.

Hvad enten I som virksomhed har en færdigtegnet komponent til fremstilling eller en god idé til et emne, kan CS Maskinteknik være behjælpelige. Igennem gensidig dialog og kommunikation udtænker vi i fællesskab med vores kunder den mest optimale og prisvenlige løsning.

Kontakt CS Maskinteknik for et uforpligtende tilbud eller for at høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig inden for CNC fræsning på tlf. 86331000.​

​CS Maskinteknik

Rugvænget 15

8500 Grenå

CVR: 41747390