Få et uforpligtende tilbud:

86 33 10 00

Spåntagning i Aarhus, Horsens og Grenå

I CS Maskinteknik har vi igennem mere end 20 år specialiseret os i spåntagende bearbejdning på CNC maskiner til vores erhvervskunder i den brede omegn af Aarhus, Horsens og Grenå. Vi er en meget erfaren og alsidig underleverandør, som er samarbejdspartner med en lang række virksomheder i vores område.

Stor erfaring med spåntagning og altid fokus på kreativitet

CS Maskinteknik kan udføre alle opgaver inden for spåntagning. Inden for fremstilling af CNC fræsede eller drejede komponenter er vi meget specialiserede i mindre emner med høj forædlingsgrad, som udføres til perfektion gennem spåntagning og en unik overfladebehandling. Derigennem har vi oparbejdet en stor kundekreds inden for den elektroniske branche, hvor vi især har dygtiggjort os i fremstilling af avancerede kabinetter i aluminium.

Vi tilbyder både drejede og fræsede fremstillinger af alle emner i alle materialer til serieproduktion, samt kreativ og faglig udvikling af prototypemodeller i gensidigt samarbejde med vores kunder. Har i som virksomhed en god idé til et emne der kræver spåntagning, kan vi i CS Maskinteknik være behjælpelige med at udvikle idéen og i sidste ende føre den ud i livet.

Kvalitet til tiden

​Igennem mere end 20 år i branchen har vi lært, at de bedste resultater skabes ved at lytte til sine kunders behov og gode idéer. Blandt andet derfor har enhver af vores kunder altid den samme kontaktperson i CS Maskinteknik gennem forløbet.

I CS Maskinteknik overholder vi altid enhver indgået aftale uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med andre ord får vores kunder altid leveret deres emner i markedets højeste kvalitet og til den aftale tid.

Kontakt os for at modtage et uforpligtende tilbud på spåntagning eller bare et godt råd på tlf. 86331000.​​

​CS Maskinteknik

Rugvænget 15

8500 Grenå

CVR: 41747390