Få et uforpligtende tilbud:

86 33 10 00

Aluminiumsprodukter - Fremstilling og udvikling i højeste kvalitet

Igennem vores mere end 20 års erfaring er vi blevet områdets mest specialiserede leverandør af alle typer af aluminiumsprodukter der fremstilles på CNC maskiner. Især for elektroniske virksomheder i omegnen af Aarhus, Horsens og Grenå har CS Maskinteknik udført avancerede aluminiumskabinetter og andre specielle aluminiumskomponenter. Derudover har vi stor erfaring med fremstilling af mekaniske dele til vejeceller.

Specialisering og idéudvikling

I CS Maskinteknik er vi fem dygtige medarbejdere, som hver især er specialiserede i forskellige emner inden for vores branche. Vi har en stor interessere i de nyeste teknologiske udviklinger inden for vores felt og investerer løbende i nye maskiner og arbejdsmetoder. Derfor kan vi altid tilbyde vores kunder fremstilling og udvikling af aluminiumsprodukter i markedets bedste og mest prisvenlige kvalitet.

Hvis i som virksomhed har en god idé til et aluminiumsprodukt kan CS Maskinteknik være behjælpelige med at forene fremstilling, design og funktion. Igennem en faglig vurdering, kreativitet og løbende dialog udtænker vi i overensstemmelse med vores kunder behov den mest optimale løsning.

Ansvarlighed

Har i den færdige tegning af et gennemtestet emne kan vi sætte emnet i produktion og levere et færdigt resultat, som er af markedets højeste kvalitet. I CS Maskinteknik gør vi det til en dyd at overholde enhver indgået aftale uden at gå på kompromis med kvalitet. Derfor får i altid jeres aluminiumsprodukter leveret til tiden.

Levering af aluminiumsprodukter

Ved enhver levering af aluminiumsprodukter til vores kunder i Aarhus, Horsens og Grenå kan vi sørge for en unik og professionel overfladebehandling. På den måder er alle komponenter med det samme klar til montering og brug.​

Kontakt os for at modtage et uforpligtende tilbud: 86331000.​

​CS Maskinteknik

Rugvænget 15

8500 Grenå

CVR: 41747390